Keuze

Breed assortimentWandbekleding zoals:

Wandpanelen dienen zowel voor akoestische verbetering als voor het creëren van stijl in een ruimte. Akoestische wandpanelen absorberen geluid, verminderen echo’s en verbeteren de geluidskwaliteit, ideaal voor grote ruimtes in huis, of voor ruimtes met veel harde materialen.

Daarnaast zijn er decoratieve wandpanelen die esthetische waarde toevoegen, beschikbaar in diverse materialen, kleuren en patronen om elke interieurstijl te verfraaien.

Wandpanelen combineren functionaliteit met design.

Gordijnen

Zie de verschillende Soorten

Wandpanelen

Wandpanelen bieden niet alleen een effectieve oplossing voor akoestische problemen in huis, maar voegen ook een eigentijds vleugje toe aan je interieur.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, absorberen de wandpanelen geluidsgolven en voorkomen ze dat deze terugkaatsen, waardoor de akoestiek en de geluidskwaliteit in de ruimte verbeteren.

Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren en looks, zodat je altijd een ontwerp kunt vinden dat perfect bij jouw stijl en interieur past!

DockFour

Stylepads van Dockfour zijn innovatieve, modulaire wandpanelen die functionaliteit en esthetiek combineren om woon- en werkruimtes te verbeteren.

Deze wandpanelen bieden veelzijdige oplossingen voor het decoreren, organiseren en optimaliseren van wanden in verschillende omgevingen.

Afhankelijk van de uitvoering kunnen Stylepads verschillende functies vervullen, zoals:

  • Akoestische Panelen: Voor het verbeteren van de geluidskwaliteit en het verminderen van echo’s in een ruimte.
  • Opbergoplossingen: Ingebouwde planken, haken of rekken om spullen op te bergen en te organiseren.
  • Decoratieve Panelen: Esthetische ontwerpen en texturen om de visuele aantrekkingskracht van een ruimte te verhogen.
  • Magnetische Panelen: Voor het eenvoudig ophangen van notities, foto’s of andere magnetische accessoires.

Advies gewenst?

Maak een Afspraak