Keuze

Breed assortimentJaloezieën, plissé, dupli shades, rolgordijnen en vouwgordijnen

Bij het kiezen uit ons brede assortiment raamdecoratieopties, waaronder jaloezieën, plisségordijnen en dupli shades (ook bekend als duette shades), bieden wij u de mogelijkheid om de perfecte raambekleding te vinden die past bij uw behoeften en interieurstijl.

Veel van de producten zijn (als optie) via een afstandsbediening en/of app op afstand te bedienen.

Jaloezieën zijn veelzijdig en bieden controle over privacy en lichtinval door verstelbare lamellen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals hout, aluminium en kunststof, waardoor ze geschikt zijn voor elk type raam.

Plisségordijnen zijn compact en ruimtebesparend, ideaal voor kleinere ramen. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan stoffen, kleuren en dessins voor een moderne uitstraling.

Dupli shades hebben een unieke honingraatstructuur die uitstekende isolatie tegen warmteverlies biedt, geluiddempend is en energie-efficiëntie bevordert.

Rolgordijnen zijn praktisch en ruimtebesparend, ideaal voor het reguleren van privacy en lichtinval met een strakke uitstraling.

Vouwgordijnen voegen een warme en gezellige sfeer toe aan uw interieur, met diverse stoffen en ontwerpen om uit te kiezen.

Onze experts bij De Montage Specialist staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie en zorgen voor professionele montage, zodat uw ramen zowel functioneel als stijlvol zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek!

Raamdecoratie

Zie de verschillende Soorten

Jaloezieën

Jaloezieën bieden diverse voordelen in huis. Ze geven controle over privacy en lichtinval, omdat de lamellen verstelbaar zijn.

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, aluminium of bamboe, waardoor ze passen bij verschillende interieurstijlen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, wat ze ideaal maakt voor huishoudens met huisdieren of allergieën. Jaloezieën kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur door warmte buiten te houden in de zomer en isolatie te bieden in de winter. Daarnaast voegen jaloezieën een tijdloze en elegante uitstraling toe aan elke kamer.

Kortom, jaloezieën zijn functioneel, duurzaam en decoratief voor elk huis.

Plissé

Plisségordijnen bieden diverse voordelen in huis. Ze zijn compact en nemen weinig ruimte in beslag wanneer ze zijn opgetrokken, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere ramen of ruimtes.

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en dessins, waardoor ze passen bij elk interieur. Ze kunnen gemakkelijk worden bediend en bieden flexibiliteit in het reguleren van privacy en lichtinval.

Daarnaast kunnen plisségordijnen helpen bij het verbeteren van de isolatie van ramen, waardoor ze energie kunnen besparen. Ze zijn ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Kortom, plisségordijnen zijn functioneel, decoratief en praktisch voor elk huis.

Dupli shades

Dupli shades, ook wel bekend als Duette® of honingraat shades, bieden verschillende voordelen in huis.

Deze shades hebben een unieke honingraatstructuur die helpt bij het reguleren van de temperatuur en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Ze bieden uitstekende isolatie tegen warmteverlies in de winter en warmtewering in de zomer.

Dupli shades zijn ook geluiddempend en helpen bij het creëren van een rustige en comfortabele leefomgeving. Daarnaast bieden ze privacy en lichtregulering, terwijl ze een moderne en stijlvolle uitstraling geven aan elk interieur.

Kortom, dupli shades zijn functioneel, energiebesparend en esthetisch voor elk huis.

Rolgordijnen

Rolgordijnen bieden diverse voordelen in huis. Ze zijn praktisch en eenvoudig te bedienen, waardoor ze ideaal zijn voor het reguleren van privacy en lichtinval.

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen, waardoor ze passen bij elke interieurstijl. Ze kunnen ook helpen bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte door warmte buiten te houden in de zomer en kou buiten in de winter.

Daarnaast zijn rolgordijnen ruimtebesparend en kunnen ze gemakkelijk worden gecombineerd met andere raamdecoratie.

Kortom, rolgordijnen zijn veelzijdig, functioneel en esthetisch voor elk huis.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bieden diverse voordelen in huis. Ze combineren functionaliteit met stijl en bieden een unieke manier om privacy en lichtinval te reguleren.

Door de afwisseling van transparante en niet-transparante banen kunnen duo rolgordijnen gemakkelijk worden aangepast naar de gewenste lichtinval en privacy-niveau. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor ze passen bij elk interieur.

Duo rolgordijnen kunnen tevens helpen bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte en zijn gemakkelijk te bedienen.

Kortom, duo rolgordijnen zijn praktisch, veelzijdig en voegen een eigentijdse uitstraling toe aan elke kamer.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bieden verschillende voordelen in huis. Ze voegen een warme en stijlvolle uitstraling toe aan elke ruimte.

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Ze kunnen gemakkelijk worden bediend en bieden flexibiliteit in het reguleren van privacy en lichtinval. Vouwgordijnen kunnen ook helpen bij het verbeteren van de akoestiek in een ruimte door geluid te dempen.

Daarnaast zijn ze ruimtebesparend omdat ze verticaal omhoog worden gevouwen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Kortom, vouwgordijnen zijn functioneel, decoratief en dragen bij aan een gezellige en sfeervolle leefomgeving.

Advies gewenst?

Maak een Afspraak