Buiten zonwering

Keuze

Breed assortimentBuitenzonwering zoals: screens, rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen

Ons uitgebreide assortiment buitenzonwering biedt een scala aan opties om uw buitenruimte te beschermen tegen zonlicht, warmte en nieuwsgierige blikken, terwijl het tegelijkertijd de uitstraling van uw woning verfraait.

  • Screens: Transparant en effectief tegen zon en warmte, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.
  • Rolluiken: Bieden niet alleen bescherming tegen zonlicht, maar ook tegen geluid, inbraak en nieuwsgierige blikken.
  • Knikarmschermen: Ideaal voor terrassen en tuinen, bieden schaduw zonder dat er palen in de weg staan.
  • Uitvalschermen: Geschikt voor ramen en balkons, bieden schaduw en bescherming tegen fel zonlicht.
  • Markiezen: Klassiek en decoratief, bieden zowel schaduw als een nostalgische uitstraling.

Onze buitenzonwering is van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en materialen die perfect passen bij uw woning.

Onze specialisten bij De Montage Specialist staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het vinden van de ideale buitenzonwering. Neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat!

Buitenzonwering

Zie de verschillende Soorten

Screens

Screens zijn een uitstekende keuze voor buitenzonwering vanwege hun diverse voordelen. Ze bieden effectieve bescherming tegen zonlicht, warmte en schittering terwijl ze het zicht naar buiten behouden.

Screens helpen de temperatuur in huis te reguleren door de hitte van de zon buiten te houden, wat kan bijdragen aan energiebesparing op koeling. Deze zonwering is ook windbestendig en biedt privacy overdag zonder dat het daglicht wordt geblokkeerd. Screens zijn duurzaam, onderhoudsarm en gemakkelijk te bedienen met handmatige of elektrische bedieningsopties.

Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen die passen bij elk type woning.

Kortom, screens zijn een functionele, moderne en stijlvolle oplossing voor buitenzonwering.

Rolluiken

Rolluiken bieden diverse voordelen als buitenzonwering en meer. Ze zorgen voor effectieve bescherming tegen zonlicht, warmte, geluid en ongewenst zicht van buitenaf, waardoor ze privacy en comfort in huis bieden.

Rolluiken dragen bij aan energiebesparing door isolatie tegen warmte in de zomer en kou in de winter, wat de energiekosten kan verlagen.

Daarnaast bieden rolluiken extra veiligheid door inbraakpreventie en bescherming tegen weersinvloeden zoals wind, regen en hagel.

Met verschillende bedieningsopties, materialen en kleuren zijn rolluiken een veelzijdige en duurzame oplossing voor buitenzonwering, huisbeveiliging en comfort in huis.

Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden verschillende voordelen als buitenzonwering voor terrassen en tuinen. Ze creëren een aangename schaduwrijke ruimte zonder dat er obstakels zoals palen in de weg staan, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw buitenruimte.

Deze schermen zijn gemakkelijk te bedienen met een simpele draai aan de slingerstang of een druk op de afstandsbediening. Knikarmschermen beschermen niet alleen tegen fel zonlicht, maar verminderen ook de warmte binnenshuis, wat energie kan besparen op koeling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, passend bij uw woning.

Met knikarmschermen geniet u van comfortabele schaduw en een verlenging van uw leefruimte naar buiten.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn een populaire keuze voor ramen en balkons vanwege hun diverse voordelen als buitenzonwering. Ze bieden effectieve bescherming tegen fel zonlicht en overmatige warmte, waardoor ze de temperatuur in uw huis kunnen verlagen en de behoefte aan airconditioning verminderen.

Uitvalschermen verminderen ook schittering, waardoor uw binnenruimtes comfortabeler worden om in te verblijven. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen handmatig of elektrisch worden bediend.

Daarnaast kunnen uitvalschermen de privacy verbeteren door inkijk van buitenaf te verminderen. Met een breed scala aan stoffen en kleuren kunnen uitvalschermen worden afgestemd op uw huisstijl.

Kortom, uitvalschermen zijn een functionele, energiebesparende en esthetische oplossing voor buitenzonwering.

Markiezen

Markiezen bieden verschillende voordelen als buitenzonwering vanwege hun klassieke en decoratieve uitstraling. Ze creëren niet alleen schaduw maar voegen ook karakter toe aan uw huis of bedrijfspand.

Markiezen bieden effectieve bescherming tegen zonlicht en warmte, waardoor ze de temperatuur binnenshuis kunnen verlagen en het gebruik van airconditioning kunnen verminderen.

Ze zijn ook veelzijdig en kunnen zowel voor ramen als deuren worden gebruikt. Markiezen verminderen schittering en verbeteren de privacy, terwijl ze toch een mooi uitzicht naar buiten behouden. Daarnaast zijn markiezen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Kortom, markiezen zijn een functionele, decoratieve en tijdloze keuze voor buitenzonwering.

Advies gewenst?

Maak een Afspraak