Keuze

Breed assortimentGordijnen, inbetweens en vitrage

In ons brede assortiment raamdecoratieopties, waaronder gordijnen, inbetweens, vitrages, rolgordijnen en vouwgordijnen, vindt u de perfecte oplossing die past bij uw stijl, behoeften en budget.

Gordijnen zijn veelzijdig en bieden privacy, geluidsdemping en warmte-isolatie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte.

Inbetweens zijn ideaal voor een subtiele filtering van natuurlijk licht, waardoor ze een luchtige en elegante uitstraling geven aan uw interieur.

Vitrages bieden privacy terwijl ze nog steeds licht binnenlaten, waardoor ze een lichte en luchtige sfeer creëren in elke kamer.

Onze experts bij De Montage Specialist helpen u graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie en verzorgen professionele montage voor een perfecte afwerking.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek!

Gordijnen

Zie de verschillende Soorten

Gordijnen

Gordijnen zijn er in 1001 soorten stoffen en kleuren, het kan soms lastig zijn om hier een keuze in te maken.

Wij denken graag met u mee, zo is de motivatie vaak al het halve werk. Wilt u gordijnen voor privacy, verduistering, zonwering of voor de sfeer?

Onze externe specialisten helpen u graag met het kiezen van stoffen, kleuren en ontwerpen die bij uw smaak passen. Wij verzorgen dan de professionele montage voor een perfect resultaat. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Wij adviseren en assisteren u graag bij het vinden van ideale gordijnen voor uw woning of kantoor.

Inbetween

Inbetween gordijnen bieden diverse voordelen in huis. Ze zorgen voor een mooie balans tussen privacy en lichtinval doordat ze meer doorlaten dan traditionele gordijnen maar meer afscherming bieden dan vitrages.

Inbetweens geven een ruimte een luchtige uitstraling en filteren het natuurlijke licht op een subtiele manier, waardoor een gezellige en sfeervolle ambiance ontstaat. Daarnaast kunnen inbetween gordijnen helpen bij het dempen van geluid en het verbeteren van de akoestiek in een ruimte.

Met diverse stoffen en patronen kunnen inbetweens ook een decoratief element toevoegen aan elk interieur. Kortom, inbetween gordijnen zijn veelzijdig en stijlvol voor elk huis.

Vitrage

Vitrages bieden verschillende voordelen in huis. Ze zijn ideaal voor het creëren van privacy terwijl ze nog steeds natuurlijk licht binnenlaten.

Vitrages verzachten het zonlicht en verminderen schittering, waardoor een aangename en sfeervolle ambiance ontstaat. Daarnaast kunnen vitrages helpen bij het verbeteren van de akoestiek in een ruimte door geluid te dempen.

Ze zijn ook een decoratieve toevoeging aan elk interieur, verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en texturen. Vitrages zijn lichtgewicht en gemakkelijk te combineren met andere raamdecoratie.

Kortom, vitrages zijn functioneel, esthetisch en dragen bij aan een comfortabele leefomgeving.

Advies gewenst?

Maak een Afspraak