Keuze

Breed assortimentRails en roedes

Ons brede assortiment rails en roedes biedt diverse mogelijkheden voor het ophangen van uw gordijnen, waardoor u functionaliteit en stijl kunt combineren.

Rails: Wij bieden als één van de weinige bedrijven in de omgeving u de mogelijkheid om alleen rails af te nemen al dan niet met montage. Zo bent u verzekerd van professioneel materiaal en goed advies.

Roedes: Onze railroedes zijn voor fijnproevers die hun huis echt willen laten schitteren. Met een railroede creëer je een echte eyecatcher of je nu voor klassiek, modern of industrieel gaat.

Onze specialisten bij De Montage Specialist helpen u graag bij het kiezen van de juiste rails en roedes die passen bij uw gordijnen en interieurstijl. We zorgen ook voor professionele montage voor een perfecte afwerking.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek!

Rails en roedes

Zie de verschillende Soorten

Gordijnrails

De KS® rail van Forest is onze favoriete gordijnrail. De KS® rail van Forest is een hoogwaardige professionele handbediende gordijnrail, perfect voor elk interieur.

De kleuren wit en zwart zijn altijd uit voorraad leverbaar. De rail is ook te leveren in de kleuren grijs, bruin, crème en beige.

Dankzij de mogelijkheid om de rail te buigen, is deze ideaal voor het gebruik in erkers. Maar ook voor een perfecte aansluiting op de muur om de vensterbank of radiator heen. Montage is mogelijk aan zowel plafond als wand.

Uniek voor deze gordijnrail is dat deze naadloos is te verkrijgen tot een lengte van wel 7 meter! Dit zorgt voor soepel openen en sluiten van de gordijnen en is mooier.

Roedes

Railroedes, ook wel designrails genoemd, bieden verschillende voordelen als ophangsysteem voor gordijnen. Ze voegen een decoratief element toe aan uw interieur en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, waardoor ze bij elke interieurstijl passen. Railroedes kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd met de juiste steunen.

Al onze roedes zijn van duurzaam aluminium en kunnen ook zwaardere stoffen dragen, waardoor ze geschikt zijn voor elk type gordijn. Kortom, railroedes zijn decoratief, veelzijdig en functioneel voor het ophangen van gordijnen.

 

Advies gewenst?

Maak een Afspraak